view cart menu separator categories menu separator faq
advanced search




Panduan Menjana Pendapatan Lumayan di Ebay - Ketahui Bagaimana Seorang Pemuda Perolehi RM5,000 di eBay































 




Jika
anda seorang yang mempunyai minat berniaga dan ingin mengaut keuntungan
lumayan di internet, disini ada sesuatu yang boleh membantu anda...




*Ketahui Bagaimana
Seorang Pemuda

Menghasil Jualan
Yang Pertama Dalam Masa
7
Hari di eBay!


...Dan
Kini Pendapatannya
Mencecah
RM5,000 Sebulan"*











NOTA
PENTING!!!





Jika anda masih gagal
memulakan perniagaan internet
dari rumah...


Jika perniagaan internet anda
belum menampakkan sebarang hasil...


Jika produk anda masih lagi
tidak mencapai sasaran keuntungan...


Laporan ini mungkin merupakan
maklumat yang amat berharga untuk anda.



 




















Dari:
Pejabat SOHO
Noorizam Shah,










       Subang
Jaya, Malaysia.

Perkara: Pendapatan Lumayan!




















Salam Sejahtera dan Salam Hormat,







erima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca dan diharap anda membaca sehingga ke
akhir muka surat.



Saya tahu, mungkin selama ini anda hanya mendengar kehebatan mereka
menjual produk di eBay kemudiannya meraih keuntungan beribu-ribu
ringgit sebulan. Anda juga pasti pernah mendengar mereka ini
menjalankan perniagaan internet dari rumah (SOHO) menjual produk tanpa
mengenali siapa pelanggan mereka malah mereka juga tidak pula berhenti
kerja semata-mata meraih pendapatan lumayan di internet.



Hari ini, saya akan membongkar segala rahsia berserta panduan bagaimana
penjual-penjual di eBay meraih pendapatan bermula RM10 sehari yang
pertama kemudian meningkat kepada RM300 sehari. Anda juga akan ketahui
bagaimana pendapatan mereka ini mencecah lebih RM5,000 sebulan dengan
hanya menjual barangan yang mungkin tidak masuk diakal fikiran.




BENAR!


Apa yang saya akan kongsikan ini wajar dipraktikkan dan selepas ini anda lihat bagaimana ledakan wang masuk ke dalam akaun anda.




Sebelum anda pergi kepada teknik memperolehi pendapatan mencecah RM30,000 sebulan atau RM1,000 sehari...




Amat penting untuk anda ketahui adalah walaupun tanpa sebarang
pengetahuan teknikal komputer, tiada kemahiran berbahasa inggeris dan tiada asas perniagaan internet, sesiapa juga

layak untuk memulakan berbisnes di eBay dengan modal yang kecil. Sekecil 20 sen!*



Saya percaya bahawa panduan dan rahsia yang akan dibongkarkan ini bakal
membantu anda. Saya sentiasa percaya bahawa barangsiapa yang mengikuti
segala panduan di dalam laporan ini pasti akan berjaya. Tetapi, sesiapa
sahaja boleh mempercayainya dengan apa yang mereka usahakan, yang
memberi perbezaan adalah hasilnya!



Setelah setahun saya mendiamkan diri dari bergiat secara serius di
eBay, bulan September lalu saya kembali 'mencuba nasib' mengejar
kejayaan dan keuntungan. Nampaknya produk pertama saya berjaya terjual
dalam masa 7 hari sahaja. Dan ianya berterusan sehingga kini!

Orang kata: Diam-diam Ubi Berisi!



Buktinya?




Lihat senarai di bawah contoh pendapatan saya yang
terkini melalui akaun paypal:










PURATA SEBULAN PENDAPATAN USD1,533.00 = RM5,000.00!





Semua ini bukan omong kosong

kerana apa yang anda lihat, telahpun diperolehi oleh ramai penjual di eBay secara sambilan dan dilakukan dari rumah! Sambil anda membeli secara online dengan harga yang murah, anda
juga boleh menjual untuk mendapatkan keuntungan berganda. 







Saya akan terangkan kepada
anda, bagaimana dan apa yang diajar dalam panduan ini sehingga
membolehkan anda
meraih pendapatan yang sebegitu lumayan.




Jadi,
anda seharusnya menemui jawapan bahawa, panduan yang akan saya
bongkarkan ini bukan hanya belajar selok belok membeli dan menjual di
eBay. Saya ingin melahirkan mereka yang menghasilkan pendapatan melalui
internet hanya menggunakan panduan dan teknik yang mudah.







Walaupun anda bermula tanpa apa-apa asas perniagaan internet dan bakat
menjual. Itu Janji saya. 









Puan Madiah Perolehi RM500 Pada Minggu Pertama




Puan
Madiah adalah seorang suri rumah sepenuh masa. Suami beliau bekerja
sebagai seorang pegawai tentera. Beliau mempunyai 3 orang anak yang
mana masing-masing berusia 7 tahun, 12 tahun dan 14 tahun.



Beliau telah mula melayari internet sejak 1 tahun yang lalu. Ikuti emel yang dihantar kepada saya.




Saudara Penulis,



Saya
beruntung kerana ditemukan dengan laman web saudara. Sebelum saya
membeli produk saudara di eBay, saya langsung tidak meletakkan harapan

untuk menjadi seorang penjual produk di internet pada satu masa nanti.
Saya menganggap membeli produk secara online hanyalah satu trend dan
menyenangkan.




Sebelum
ini, saya hanya mengetahui laman web eBay adalah tempat mendapatkan
barang-barang yang berharga murah. Walaupun saya mengetahuinya, tidak
terlintas pun difikiran saya pada waktu itu untuk mencubanya.



Dan
kerana pengetahuan yang rendah tentang cara berbelanja secara online
ini, saya terpanggil mencuba membeli secara online di eBay, itu pun
selepas saya melawat laman web usahawan yang bergelar jutawan internet
termuda dan akhirnya berjaya membida salah satu produk saudara.




Hasil syor saudara, saya membeli ebook ini dan semuanya tidak sia-sia.
Selepas saya ikuti setiap panduan di dalam ebook ini, saya berjaya membuat jualan dalam masa 2 minggu sahaja. Pakaian-pakaian saya yang tidak muat dan masih elok telah saya jadikan produk untuk dijual di laman ebay Malaysia.




Seperkara yang saya suka adalah, panduan ini berbahasa Malaysia dan ianya mudah faham kerana panduan ini memudahkan anak sulung saya membantu saya menjual di eBay.


Pn. Madiah Othman

Bandar
USJ, Selangor


















Sesuai Bagi Mereka Yang Ingin Memulakan Bisnes Dengan eBay.




Ebook ni memang sesuai bagi mereka yang ingin memulakan bisnes dengan
Ebay. Jika nak berjaya dalam EBay..baca ebook ni satu kemestian. Panduan
yang amat mudah difahami dan pelbagai isi yang menarik untuk pengguna dan
juga penjual dari Ebay. :)


Reezluv
http://reezluvdesign.com















Ebook Yang Berkualiti, Mudah Difahami, dan Praktikal.





Setelah saya membaca dan menghayati apa yang beliau tulis,memang berkualiti dan bersesuaian untuk mereka yang ingin menceburkan diri dalam Ebay. Banyak maklumat-maklumat yang sebelum ini tidak saya ketahui di bongkar oleh beliau. Teorinya memang senang untuk di fahami dan dibuat secara praktikal. Pak cik pun boleh jadi kaya dengan duduk di rumah dan menjual di ebay :). Terima kasih kepada saudara Noorizam Shah.

Asmaliza Abd Rahman
Suri rumah sepenuh masa
http://blog.bizmalaya.net/














Sungguh mudah difahami dan amat sesuai buat seorang 'newbie'.





Sudah ramai yang telah sedar akan kelebihan perniagaan internet dan ramai juga yang telah memulakan langkah pertama mereka untuk berniaga di internet. Kebanyakkannya berpendapat, untuk berniaga di internet, anda perlu mempunyai sebuah laman web atau blog sendiri. Tanpa sebuah laman web, bagaimana hendak berniaga? Pendapat itu ada benarnya, tapi kadangkala kita terlepas pandang cara yang lebih mudah. Ebay. Ya, laman lelongan yang terkenal itu. Kenapa tidak bermula di situ?

Saya telah membaca ebook ini dan mendapati ianya sungguh padat dan lengkap. Ia mengandungi semua perkara yang perlu anda tahu untuk memulakan tapak di Ebay dan seterusnya menjual produk pertama anda. Ebook oleh sahabat saya Noorizam Shah ini sungguh mudah difahami dan amat sesuai buat seorang 'newbie'. Lebih-lebih lagi ianya ditulis dalam Bahasa Malaysia. 'Orang lama' pun mungkin boleh belajar satu. dua benda baru. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman beliau sendiri. Dari A ke Z, dan diterangkan langkah demi langkah. Antara yang penting ialah cara-cara untuk menyakinkan bakal pelanggan anda, bahawa anda memang seorang peniaga yang boleh dipercayai. Bukan mudah untuk mendapatkan kepercayaan orang di dunia maya ini.

Jika anda masih tertanya-tanya dan tercari-cari peluang untuk memulakan perniagaan anda. Jangan tunggu lagi, dapatkan ebook ini sekarang juga. Saya yakin anda boleh menjual produk pertama anda dalam masa 30 hari.


Azwan Hadzree
http://azwanhadzree.com

















Kandungannya padat penulisan secara real hand-on serta urutan panduan dan teknik eBay mengikut kronologi.





Saya sudah membeli ebook ini yang bertajuk eBay Menjana $$$$ Lumayan yang telah diterbitkan oleh En. Noorizam. Ebook ini sangat bagus sekali untuk anda milikinya. Terdapat banyak panduan dan teknik yang meluas telah diterangkan berkaitan eBay melalui ebook ini. Terus terang saya katakan ebook ini bukan sahaja sesuai dibaca kepada "newbie" tetapi yang otai2 pun boleh menambahkan ilmu pengetahuan lagi melalui ebook ini.

Saya juga seorang penulis eBay melalui blog saya, tetapi ini kali pertama saya sangat berpuashati dengan terbitnya ebook ini, kandungannya padat, penulisan secara real hand-on serta urutan panduan dan teknik eBay mengikut kronologi. Kepada yang ingin belajar mengenai eBay, inilah peluang terbaik untuk anda memilikinya. Syabas En. Noorizam....



Acis32 "Otai" eBay

http://matzis.com













Dalam Masa 2 Minggu Berjaya Perolehi RM3,500.00 menakjubkan!





Saya adalah seorang penjual produk secara sambilan di internet. Pada mulanya saya tidak terfikir langsung bahawa menjual diEbay boleh memberikan saya pendapatan yang lumayan. Saya ubah beberapa perkara mengikut panduan yang diberikan dalam ebook ini. Tu dia! Saya berjaya menghasilkan pendapatan RM3,500 dalam masa 2 minggu!. Tidak kisahlah berapa saya dapat pun. Yang pasti ebook ini memang memberi pengajaran yang manfaat untuk saya! Anda patut dapatkan ebook ini segera!




Mohd Idris Mohd Ismail

Sandakan, Sabah















Berjaya Menggandakan Keuntungan Jualan!





Ebook ini memang menarik untuk dibaca. Tawaran Harga RM47.00 ini amat menarik!. Berbaloi dengan apa yang saya laburkan malah dapat pula bonus-bonus lumayan. Siapa mahu kasi?. Sekarang saya tahu macamana mahu buat untung dalam bisnes eBay!



Kent Heng

Johor Bahru, Johor















Ebook EBay Berbahasa Malaysia Terbaik Pernah Saya Baca!





Panduannya mudah dan praktikal. Kini saya sudah boleh menjual di eBay!. Bukan susah rupanya nak membeli dan menjual disana. Anda juga boleh!. Saya beri 4.5 daripada 5 bintang untuk ebook ini!!



Andy Rahman

Paya Lebar, Singapore











Baiklah,
berhenti sebentar dari membaca testimonial di atas. Pasti dibenak
fikiran anda sudah terdetik hasil dari bacaan testimonial tadi. Tujuan
testimonial ini direkodkan bertujuan memberi tahu anda bahawa mereka
mungkin bermula dengan ciri-ciri seperti ini:










Tidak mempunyai idea untuk menjual produk di eBay



Kebanyakan
dari mereka tidak mempunyai sebarang idea untuk menjual apa-apa produk
di eBay atau di internet. Sebab utamanya adalah tidak tahu adakah idea
tersebut boleh dijual atau tidak dan adakah idea tersebut mempunyai
permintaan pasaran pengguna
internet. 



Mereka berasa takut jika mereka mengalami kegagalan menjual. Mereka
takut untuk bermula dengan langkah yang salah. Satu jalan sahaja yang anda berani lakukan iaitu menjadi seorang pembeli.



Apakah anda juga mempunyai masalah yang sama?



Takut tertipu dengan pembeli atau penjual yang tidak jujur



Mereka takut
apabila mereka berjaya menjual produk, mereka akan berhadapan dengan
pembeli yang penipu dan tidak jujur. Mereka meminta 'refund' dari anda
dan memberikan anda maklumbalas yang negatif. Arghhh rugi lagi!



Apakah anda juga mempunyai masalah yang sama?




  Tidak tahu cara mengendali laman eBay



Kebanyakan
dari mereka yang ingin berkecimpung dalam perniagaan di eBay hampir
tidak tahu langsung bagaimana mengendali tool-tool dalam akaun di eBay.
Ini realiti yang diakui ramai pembeli ebook ini.




Adakah anda juga mempunyai masalah yang sama?



Tidak tahu cara pemasaran produk
di eBay



Sesetengah
dari mereka yang memiliki akaun di eBay tanpa sebarang pengetahuan
mengenai pemasaran produk. Link Jualan, About Me Page, Summary Manager,
eBay alert, Autoresponder, dan banyak lagi, semuanya bahasa-bahasa
asing bagi mereka. Sesetengah pula sudah tahu menjual produk, tetapi
tidak tahu menarik trafik (pelawat) ke laman produk mereka.



Adakah anda juga mempunyai masalah yang sama?


Pasaran tempatan atau luar negara



Sedarkah,
setiap masa ada saja transaksi bayaran dan penghantaran produk berlaku
di eBay, mereka ingin berkecimpung dalam perniagaan di eBay tetapi
mereka tidak tahu ke mana hala tuju permintaan produk yang ingin
ditawarkan disana, tempatan atau luar negara. Satu sebabnya adalah
kurang pengetahuan mengendalikan pesanan produk terutama dari luar
negara.

Mereka tidak tahu bagaimana untuk menghantar produk sekiranya pembeli-pembeli dari luar negara. Apakah bentuk perkhidmatan paling sesuai menghantar produk. Sebab itu ramai antara mereka datang dengan idea semata-mata untuk menjual dipasaran tempatan sahaja.



Adakah anda juga mempunyai kekeliruan yang sama?



Tiada kad kredit, tiada banyak modal



Kekangan
mendapatkan kad kredit menyebabkan mereka tidak tahu untuk memulakan
perniagaan internet. Sedangkan tidak wajib pun memiliki kad
kredit untuk membeli-belah dilaman web luar negara. Modal juga tak
semestinya perlu jumlah yang besar.



Adakah anda mempunyai ketakutan yang sama?


  Gentarkan persaingan hebat dari beribu penjual dalam laman web yang sama



Masalah
persaingan seringkali menyebabkan mereka berfikir dan buntu untuk
memulakan perniagaan internet. Pertama mereka tidak tahu bagaimana
untuk mempromosikan laman web mereka. 


Selepas
anda membaca ebook ini, saya akan tunjukkan dengan anda dimanakah
tempat terbaik untuk anda mendapatkan barang-barang keperluan anda!





"Produk HOT ITEM di eBay"








Ketahui apakah barang-barang hot item masa kini dan bagaimana cara untuk anda memperolehinya dengan harga
borong dan murah kemudian menjualnya dengan keuntungan berkali-kali ganda!!!




Kesemuanya saya akan bongkarkan di dalam panduan yang berharga...




























Tahukah
Anda?




















FAKTA:

90% Produk
gagal dijual kerana salah cara, salah meletak tajuk, salah menulis isi
kandungan,
menggunakan modal yang tinggi ketika bermula dan pelbagai lagi masalah
remeh yang sebenarnya boleh dielakkan jika mengikuti kaedah yang
betul.




















Dalam ebook
ini, isi kandungan dikemaskini dan ditulis melalui panduan yang
terdapat di eBay dan berdasarkan pengalaman saya sendiri, yang mudah
untuk anda praktikkan dan ianya dijamin dalam tempoh 30 hari!* 









Peluang perniagaan di laman eBay



Sudah pasti sebelum ini anda pernah terdengar mengenai portal membeli belah online TERBESAR dan TERKENAL di dunia iaitu eBay (jika masih juga tidak tahu mengenainya, sila klik di sini)



Apa yang anda tidak ketahui adalah sudah ramai "golongan biasa" yang mendapat pendapatan lumayan dengan hanya menjual barangan harian biasa di laman tersebut daripada keselesaan rumah mereka sendiri!*



Terdapat mereka yang mendapat pendapatan lumayan dengan menjual kraf tangan...ada yang membina kekayaan dengan menjual lukisan cat minyak... sesetengah yang lain membuat duit dengan menjual koleksi CD lagu lama, purse wanita, stem terpakai dan pakaian kanak-kanak.




Mereka
yang berkecimpung di laman eBay ini, bukan hanya ingin menjana
pendapatan secara sambilan, malah turut mendominasi sesuatu kategori
dan telah mendapat pendapatan puluhan sehingga ratusan ribu ringgit
setahun. Contoh akan ditunjukkan di dalam Ebook ini. Kenalah beli... :)






Fakta Yang Perlu Anda Ketahui...




FAKTA : eBay Bukanlah Skim Cepat Kaya Atau Salah Satu Program Internet yang merapu!!!


FAKTA: Ramai Newbie Yang Mencuba dan Menggunakan Teknik Yang Salah Untuk Memperolehi Pendapatan di eBay.



FAKTA: Ramai Newbie Memperuntukan Masa Selama Berbulan-Bulan Untuk Mula Mendapat Hasil Di eBay.


FAKTA: Ramai Newbie Mengaku Kalah Setelah Mencuba Pelbagai Teknik Untuk Menghasilkan Jualan Di eBay.





 


Cara Paling Praktikal Untuk Anda Ambil Bahagian daripada USD90 Billion Urusan Niaga Di Ebay Setiap Hari !*












Tahukah Anda?





















Ramai rakyat Malaysia telah menjadi jutawan senyap dan kaya raya hasil berurus niaga di laman eBay. Malah ada di kalangan rakyat Malaysia memperolehi USD10,000.00 sebulan hanya menjual produk kraf di eBay.



























Takkan anda tidak ingin ambil sedikit pun peluang walaupun 1% daripada USD90 billion itu? Langkah TERBAIK dalam membuat duit di eBay
adalah anda tidak memerlukan SEBARANG pengalaman dalam mereka laman
web... anda tidak memerlukan sebarang pengetahuan HTML... malah modal
minima untuk anda meletakkan produk pertama anda hanyalah PERCUMA

sahaja!* Keuntungan boleh dikecapi sehingga berkali-kali ganda!



(Salah
satu sebab mengapa laman Ebay sangat POPULAR adalah kerana pihak
pengurusannya telah menghasilkan sistem yang memudahkan sesiapa sahaja
untuk MEMBELI atau MENJUAL barangan di dalam laman web mereka! Tambahan lagi eBay kini berwajah baru! Percayalah!)

Jangan berfikir terlalu lama lagi untuk mendapatkan panduan ini!



Ini kerana Ebay merupakan tapak impian menjadi kenyataan kepada SESIAPA SAHAJA yang berminat  dan bersungguh-sungguh untuk membuat duit secara online. 
Ketahuilah:








 











Lebih daripada 2 juta orang memasuki laman web eBay setiap hari - mencari barangan untuk dibeli! (Kesibukan urus niaga disini lebih sibuk dari urus niaga saham di papan utama!)

 






 


 

 


 





 











Setiap pengunjung menghabiskan purata 2 jam sehari untuk membeli-belah di eBay mencari produk kegemaran mereka! (...dan
mereka tidak kisah untuk berbelanja memandangkan setiap seorang
pengunjung mempunyai purata pendapatan melebihi $70,000 setahun! dan ia
makin meningkat dari tahun ke tahun)


 





 



 

 

 



 











Sejak eBay berwajah baru, keahlian baru semakin bertambah dan ianya semakin meningkat saban hari! (Tidak
seperti laman perniagaan bidaan lain, eBay sentiasa mendahului
mana-mana pesaing mereka dan sering menjadi tumpuan pengguna
internet!) 

 





 

 

 

 




 











Semakin ramai ahli eBay terutama pembaca ebook ini menjadikan perniagaan mereka di situ sebagai
sumber pendapatan PERTAMA mereka! (Tak percaya? Dapatkan hari ini!)

 






















Rugikan kalau tak buat duit?
Takkan kita nak tengok je transaksi berjuta ringgit ini begitu sahaja?
Ramai yang tepuk dahi, selepas membaca panduan ini, baru mereka faham
bagaimana hendak menjadi antara berjuta orang yang merasai hasil jualan
pertama mereka...


Saya beri JAMINAN
kepada anda, tidak kira sesiapa sahaja, sesiapa yang membaca laporan
ekslusif ini dan mengikut langkah yang ditunjukkan, saya percaya anda boleh membuat keuntungan dalam masa kurang dari 30 hari dengan hanya menjual barangan yang pertama di rumah anda!* 





Lagi Rahsia terkini 

Jana trafik di eBay:





"Ketahui Teknik untuk menjana ribuan pembida khas ke senarai produk ANDA!"*





Cuma satu dalam seribu penjual yang mengetahui rahsia pasti-berjaya yang akan anda perolehi di dalam Ebook Kuasa Lelong ini...



Anda
perlu tahu, tidak semua penjual berjaya ingin berkongsi rahsia
bagaimana mereka menjana pendapatan EXTRA berganda, malah mereka tidak
akan cuba menceritakannya kepada umum. 




Tetapi, dengan membaca panduan ini (boleh didapati di dalam bonus yang disertakan), anda bakal ketahui:
















Cara enjin carian eBay berfungsi - dan bagaimana anda boleh menggunakan pengetahuan tersebut dengan 'sah' untuk menjana RIBUAN trafik ke lelongan anda!*























 







Cara untuk menggunakan 3 Enjin Carian utama di dunia (Google, Yahoo! dan MSN) untuk menjana trafik ke lelongan anda!





 







Menggunakan blog untuk menghantar pembeli ke lelongan anda.
(Boleh dikatakan BELUM ada lagi orang yang menggunakan cara ini!
Mulakan hari ini SEBELUM taktik hebat ini diketahui oleh semua orang!)




















... dan pelbagai lagi!

Sudah, jangan berceloteh lagi, saya ingin dapatkan Panduan ini!



Baiklah! Saya Memperkenalkan...




KUASA LELONG - PANDUAN MENJANA $$$ LUMAYAN DI EBAY


Nota: Diumumkan! 100 orang yang terawal boleh mendapatkan ebook ini dengan harga yang amat istimewa yang mana tawaran adalah TERHAD dan tidak terdapat dimana-mana!





Apabila anda mendapatkan panduan ini, saya mahukan anda:







Gunakan strategi terkini (yang amat mudah) untuk memulakan perniagaan yang SEBENAR...



... yang bernilai RM360,000 (atau lebih) setahun!*





Sekarang
anda sepatutnya sudah tahu bahawa fokus kita bukan setakat menjual
barangan sampingan yang anda tidak perlukan lagi. (Sudah tentu anda
boleh melakukan sebegitu sekiranya anda mahu)
Featured Item
kuasalelong.com
kuasalelong.com
Random Products
kuasalelong.com
$18.00
Last Updated: 14 Feb 2008 19:04:32 PST home  |  about  |  terms  |  contact
Powered by eCRATER - a free online store builder